MediAmbient
En marxa el nou punt verd de barri al Parc de la Barceloneta

Publicat el 17/04/2013

Els veïns de la Barceloneta disposen d'un nou equipament ambiental per dipositar els objectes que ja no fan servir i els residus que no poden llençar-se als contenidors de carrer.

El barri de la Barceloneta compta amb un nou Punt Verd, situat al Parc de la Barceloneta (Passeig de Salvat Papasseit). Els veïns del barri que vulguin dipositar els objectes que ja no fan servir i els residus que no poden llençar als contenidors de carrer poden adreçar-se a aquest nou punt verd de dilluns a dissabte de 16h a 20h. Excepte diumenges i festius..

Barcelona disposa actualment de 7 punts verds de zona, 23 punts verds de barri i 96 parades del punt verd mòbil. A més, també hi ha 2 punts verds mòbils que poden ser sol·licitats per les escoles i els instituts, així com per entitats cíviques o associacions. En general, els punts verds de la ciutat serveixen per desfer-se dels residus que no es poden llençar als contenidors del carrer.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Enllaços relacionats

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari