MediAmbient
Selecció d'intèrprets "Música als Parcs 2013"

Publicat el 13/05/2013

Consulteu la selecció d'intèrprets per als concerts a places i espais verds de la ciutat d'aquest estiu, de juny a agost.


Aquesta iniciativa, impulsada per l'àrea de Medi Ambient i Serveis Urbans d'Hàbitat Urbà, té com a objectiu acostar la música de qualitat a tots els públics i potenciar les possibilitats dels parcs com a espais de convivència i lleure també durant els capvespres i nits d'estiu, al temps que permet oferir l'oportunitat a joves intèrprets de tocar en una programació de concerts a la ciutat de Barcelona.

L'Ajuntament de Barcelona va obrir al març de 2013 convocatòria per a formacions fins a un màxim de 4 músics. Cantants o intèrprets de qualsevol instrument, majors de 16 anys i menors de 35 anys en el període de durada del cicle.


Un jurat qualificat ha estat l'encarregat de seleccionar les formacions: 10 formacions de clàssica i 11 de jazz, per a confeccionar la graella dels concerts, la majoria dels quals faran 2 actuacions. Han integrat el jurat representants del Conservatori del Liceu, del Taller de Músics, de la Banda Muncipal de Barcelona i del concurs Maria Canals.


"Música als Parcs" arrencarà el mes de juny i oferirà actuacions gratuïtes a espais verds de la ciutat fins a finals d'agost. La inauguració tindrà lloc al roserar del Parc de Cervantes, mentre que el concert de cloenda serà al Parc Central de Nou Barris. Alguns dels espais on es duran a terme els concerts són el Turó Park, el mirador del Poble-Sec, la plaça Salvador Seguí, els jardins de Jaume Perich, Can Mantega, o el parc de l'Estació del Nord, entre d'altres. Tota la programació (espais, grups, repertori, etc) estarà disponible en aquest mateix web a partir de finals de maig.


L'edició de l'any passat va comptar amb l'assistència de 10.870 persones i va permetre oferir 43 concerts gratuïts a l'aire lliure interpretats per la Banda Municipal i una selecció de joves intèrprets de música clàssica i jazz.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari