MediAmbient
L'Ajuntament de Barcelona guanya el XXI Premi Alhambra de l'Associació Espanyola de Parcs i Jardins Públics pel Parc de les Rieres d'Horta

Publicat el 06/06/2014

El premi reconeix aquells professionals i ens públics que hagin sabut contribuir amb els seus projectes i treballs a enriquir tant des del punt de vista tècnic com estètic la creació de nous conceptes i tendències de caràcter propi dins de la nostra cultura, o a l'estudi dels mateixos.

L'Ajuntament de Barcelona ha estat premiat en la darrera edició del Premi Alhambra, celebrat en el marc del 41è Congrés de l'Associació Espanyola de Parcs i Jardins Públics (AEPJP) celebrat del 4 al 6 de juny a Valladolid. El premi reconeix el valor del Parc de les Rieres d'Horta, pel projecte de conjunt de jardineria pública amb disseny original, la utilització adequada d'espècies vegetals i la seva viabilitat atenent a condicionaments econòmics i de sostenibilitat. El Parc de les Rieres d'Horta és un nou espai verd inaugurat recentment i que està situat al Districte d'Horta-Guinardó. Es tracta d'un parc de 4 hectàrees guanyat per a les persones i que fa de connector entre la ciutat i el parc de Collserola. El Parc s'ubica sobre dues importants instal·lacions de ciutat: un centre de neteja viària i un dipòsit de recollida d'aigües pluvials.

L'Associació Espanyola de Parcs i Jardins Públics, com un dels seus objectius prioritaris, estableix la promoció i l'estímul a tota activitat creativa que contribueixi a satisfer les necessitats humanes de benestar, entorn ambiental i favorable i sostenibilitat en el paisatge urbà i natural. Han participat al 41è congrés de l'AEPJP 250 professionals, pertanyents a l'àmbit de la jardineria pública i privada.

Els Premis Nacionals de Parcs i Jardins Públics "Alhambra" reconeixen aquells professionals i ens públics que hagin sabut contribuir amb els seus projectes i treballs a enriquir tant des del punt de vista tècnic com estètic la creació de nous conceptes i tendències de caràcter propi dins de la nostra cultura, o a l'estudi dels mateixos.

Premi Alhambra

Al millor projecte de conjunt de Jardineria Pública que abasti: disseny general original, utilització adequada d'espècies vegetals, interconnexió adequada projecte conservació , viabilitat de conjunt atenent condicionants econòmics, culturals i de sostenibilitat, etc . Podran optar al premi tots els projectes de jardineria pública que hagin estat realitzats a Espanya en els últims cinc anys.

Més informació

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari