MediAmbient
Barcelona divulga la seves polítiques en energies renovables

Publicat el 06/07/2011

La pèrgola fotovoltàica del Fòrum i l'Espai de Mar van ser els espais visitants el dilluns 4 de juliol per un grup de japonesos interessats en conèixer les polítiques catalanes en energies renovables.

L'Espai de Mar va rebre, en el marc de la jornada tècnica organitzada per l'Agència de l'Energia de Barcelona, la visita d'un grup de quaranta cinc tècnics del departament d'Energia de la Federació Cooperativa Agrícola del Japó. El grup, especialment interessat en conèixer experiències en polítiques en energies renovables i eficiència energètica en edificis i indústries, a més de la nostra ciutat de Barcelona, també visitarà Madrid i París.

Fermín Jiménez de l'Agència d'Energia de Barcelona els va explicar la promoció de l'energia solar a la nostra ciutat, a través de l'Ordenança Solar Tèrmica i Fotovoltaica i la seva aplicació en noves construccions i rehabilitacions d'edificis. D'altra banda, Juan José Vives de l'Àrea d'Habitatge de la Generalitat de Catalunya els va explicar l'aplicació del Decret d'Ecoeficiència de Catalunya, normativa en la qual també van mostrar molt interès.

La jornada es va completar amb una visita a la Pèrgola Fotovoltaica del Fòrum.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari