MediAmbient
S'obren al públic els nous jardins de Ramon Aramon i Serra

Publicat el 16/02/2015 - Redacció bcn.cat -

El barri d'Hostafrancs, al districte de Sants-Montjuïc, estrena un nou pulmó verd. Es tracta dels jardins de Ramon Aramon i Serra que s'ubiquen al terreny que va quedar lliure entre els carrers Mir Geribert, Cap de Guaita, Creu Coberta i Leiva. L'espai, sorgit de l'esponjament urbanístic de la zona, ha estat presentat en un acte encapçalat per l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

Després de deu mesos d'obres, Sants-Montjuïc recupera un espai sense ús per convertir-lo en un espai públic per als veïns de la zona. Els jardins de Ramon Aramon i Serra, de 1.995 m2 de superfície, connecten ara el carrer Mir Geribert amb els carrers Cap de Guaita i Leiva, mitjançant un passeig verd i arbrat. Aquest incorpora mobiliari urbà propi d'una zona verda així com un espai de jocs infantils.

Els usos d'aquest nou espai públic, així com el disseny, han estat acordats amb les entitats, els veïns i els comerciants del barri d'Hostafrancs. Així, per exemple, s'ha acordat que la plaça es tanca entre la mitjanit i les 8 del matí; i que aquest mateix horari serà el de les terrasses, permeses a la plaça d'acord amb una distribució i una regulació prèvia.

Obres també al carrer Cap de Guaita

Coincidint amb aquesta obra, el consistori ha acabat la urbanització del tram del carrer Cap de Guaita que restava per arranjar. Es tracta del tram que toca a la nova zona de jardins, és a dir entre els carrers Vidriol i Leiva. Tots dos projectes, la urbanització dels jardins així com la millora del carrer Cap de Guaita, han suposat una despesa d'1.049.159 euros.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari