MediAmbient
Primer taller participatiu per escollir la ubicació que acollirà la 1a Superilla de l'Esquerra de l'Eixample

Publicat el 22/09/2014

Tindrà lloc dilluns 29 de setembre a les 18.30 h al centre cívic Golferichs amb l'objectiu de donar a conèixer el programa Superilles de la ciutat de Barcelona, escollir la ubicació que acollirà la 1a Superilla de l'Esquerra de l'Eixample i recollir les idees de quin futur imaginem i ens agradaria per aquesta Superilla.

El taller està adreçat als veïns i veïnes, les persones que fan activitats a la zona, les entitats i equipaments de l'entorn i totes les organitzacions de ciutat. L'aforament és limitat. Es prega confirmar assistència a través d'aquest formulari.

El primer gran repte que es genera és el d'escollir a quin lloc del barri ubicar la 1a Superilla de l'Esquerra de l'Eixample, a base de les aportacions personals en el marc del debat col·lectiu.

És el primer pas per convertir idees en projectes. Aquesta és, en bona part, la voluntat mostrada per l'Ajuntament de Barcelona i el que explica perquè és obert a la participació ciutadana el desenvolupament d'un projecte tan ambiciós com és el de les superilles.

Superilles

El Programa de Superilles convida a participar i col·laborar per re-pensar, re-fer i re-generar l'entorn més immediat amb la finalitat de reduir la petjada ecològica del territori i millorar la qualitat de vida de les persones. El programa permetrà incidir en tots els objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat, els membres del qual estan convidats a convertir-lo en un projecte emblemàtic juntament amb els veïns i veïnes. Tots plegats estan convidats al procés per tal que facin les seves aportacions en temes com la inclusió, la cohesió social, l'espai públic, el verd urbà, la mobilitat, la qualitat ambiental, l'energia, l'aigua, els residus, etc.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari