MediAmbient
La segona fase d'obres, a punt de començar a Sant Pere Més Baix

Publicat el 25/06/2014

El Districte de Ciutat Vella comença la segona fase de la remodelació del carrer Sant Pere Més Baix, vial que s'està transformant en un nou eix de vianants del barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, un vial que un cop transformat ha de contribuir a millorar notablement la comunicació, l'accessibilitat i la dinamització comercial i cultural d'aquest sector del barri.

L'actuació prevista eliminarà les voreres del carrer, tot implantant un paviment de granit idèntic al que es va fer servir en la primera fase. És a dir, en plataforma única per afavorir un ús principalment de vianants d'aquest vial.

La intervenció preveu també la plantació d'espècies vegetals al llarg de tot el carrer per tal d'obtenir un paisatge més natural: tipuanes i possiblement alguna palmera washingtònia.

Ampliació de la xarxa de recollida pneumàtica

L'obra de reurbanització del carrer Sant Pere Més Baix anirà precedida d'una intervenció als subsòl per ampliar la xarxa de recollida pneumàtica d'escombraries, que ja és existent a la zona i compta amb una central de recollida propera, situada al Mercat de Santa Caterina.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari