MediAmbient
Comencen els treballs d'adequació per a la futura regulació d'accessos al Parc Güell

Publicat el 14/05/2013 a les 12:38 h. - Redacció bcn.cat -

Aquest dimarts s'inicien al parc els treballs d'adequació per a la futura regulació d'accessos a la seva zona monumental. Gràcies a aquests treballs, que no afectaran l'afluència de visitants, es dotarà l'espai de taquilles, llocs de control i un mòdul de serveis.

Aquest dimarts, 14 de maig, s'inicien els treballs per a dotar el Parc Güell de les instal·lacions necessàries per a la regulació dels accessos a la zona monumental, unes tasques que dotaran el parc de punts d'expedició d'entrades, llocs de control i un mòdul de serveis.

Aquests treballs es realitzen en dos àmbits. El primer consisteix en la instal·lació de diversos elements fora del recinte del parc: taquilles, situades als accessos del lateral dret del carrer Olot i l'avinguda del Santuari de Sant Josep de la Muntanya; i un mòdul, situat a l'accés de la carretera del Carmel, que inclou taquilles, serveis públics i vestidors.

El segon àmbit inclou instal·lacions elèctriques, de fibra òptica i de comunicacions, que donaran servei als cinc punts de control d'accés de la zona monumental.

La realització d'aquestes tasques no afectarà l'afluència de visitants i veïns al parc i es preveu que acabi al setembre.

Al llarg del darrers mesos, s'han efectuat al Parc Güell diverses obres de conservació i millora, destacant les dels accessos, la Casa-Museu del Guarda i la renovació de paviment del passeig de Les Palmeres.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari