MediAmbient
Les escoles redueixen els embolcalls d'un sol ús

Publicat el 28/06/2012

Dijous 28 de juny les escoles integrades a la xarxa Agenda21 Escolar valoren els plans d'acció dels 52 centres que han promogut l'ús d'embolcalls reutilitzables en els esmorzars.

L'Espai Jove La Fontana acull la trobada d'escoles participants en plans d'acció per a la reducció dels embolcalls d'un sol ús. La cita permet valorar conjuntament els resultats obtinguts, tant des del punt de vista numèric com qualitatiu. També permet als centres i al col·lectiu educatiu reflexionar entorn a l'aprenentatge aconseguit amb l'alumnat sobre els residus que generem i sobre els esmorzars que mengem.

Al web de l'Agenda 21 Escolar trobareu els resultats obtinguts en aquest projecte conjunt de 52 centres de Barcelona.

www.bcn.cat/agenda21

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Galeria

Galeria fotos Embolcalls Agenda21Escolar Ampliar imatge

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari