MediAmbient
17-18/01: Pavimentació de la cruïlla de la plaça de Països Catalans amb Numància / Tarragona

Publicat el 16/01/2015

L'Ajuntament de Barcelona té previst tasques de pavimentació a l'eix dels carrers Numància-Tarragona, a l'alçada de la plaça dels Països Catalans, en una zona amb important deteriorament del paviment, el que implica una important afectació a la mobilitat. Es garanteix el pas des de l'Eixample per l'avinguda de Roma.

La pavimentació afectarà a la xarxa de bus de la zona, amb el desviament de 7 línies, així com a la mobilitat d'accés a l'Estació de Sants, l'Estació d'Autobusos de Sants i del servei de taxi. Per tal de minimitzar l'impacte el Comitè d'Obres Municipals ha planificat realitzar els treballs en dues fases durant el dissabte 17 i el diumenge 18 de gener. En totes dues fases es garanteix l'accés a les infraestructures esmentades des de l'Eixample per l'avinguda de Roma.

Les fases seran les següents:

· Fase 1. Dissabte 17 de gener de 8.00 a 20.00 hores: treballs amb tall de trànsit entre la meitat muntanya d'avinguda de Roma i el carrer Tarragona. Implicarà afectar la sortida de vehicles sentit Eixample, per tant es prioritzarà la sortida per passeig de Sant Antoni. Durant la nit el trànsit estarà totalment normalitzat.

· Fase 2. Diumenge 18 de gener de 9.00 a 20.00 hores: treballs amb tall de trànsit entre la meitat muntanya d'avinguda de Roma i el carrer Numancia. S'afecta l'accés a l'estació des de el carrer Numancia, mantenint com en el cas anterior l'accés per avinguda de Roma. La sortida de les estacions (ferroviària i de bus) estarà normalitzada.

Per tal d'informar als ciutadans i conductors de les afectacions i minimitzar les molèsties, s'ha fet un important desplegament de cartelleria d'obra, de recursos humans, de Guàrdia Urbana d'Obres, i de TMB en tasques informatives en les terminals de bus de l'Estació de Sants. En concret, hi haurà desviaments a les línies V7, H10, 27, 32, 78, 109 i 115, que estaran degudament indicats i senyalitzats. En tots els casos es garanteix l'accessibilitat a l'hotel situat sobre l'Estació de Sants i al pàrquing soterrat de l'estació situat al costat mar.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari