MediAmbient
Debat sobre el Verd Urbà i l'Espai Públic

Publicat el 25/09/2013

La sessió de debat es realitza dilluns 30 de setembre al Disseny Hub, en el marc de les Jornades Ciutadanes de la Plaça de les Glòries.

Els propers dilluns 30 de setembre, dimarts 1 d'octubre i dimecres 2 d'octubre es realitzen les Jornades Ciutadanes del Concurs de Projectes Restringit per al Projecte Urbà de l'Espai Lliure de la Plaça de les Glòries Catalanes de la Ciutat de Barcelona.

En aquest sentit, el primer dia, dilluns 30 de setembre, es debat sobre el Verd Urbà i l'Espai Públic. Tant aquest debat com el de dimarts i dimecres tenen lloc a la seu del Disseny Hub de Barcelona – DHUB ( Plaça de les Glòries, 37 ).

L'objectiu d'aquestes jornades és fer arribar als 10 equips d'arquitectes concursants les opinions i necessitats del veïnat dels entorns, resta de ciutadania, i entitats i organitzacions de la ciutat, a partir del què estableixen les bases del Concurs i el document "Compromís per Glòries aprovat l'any 2007.

Si encara no ho heu fet, podeu inscriure-us a les jornades en aquest enllaç. El termini d'inscripció finalitza el 26 de setembre.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Enllaços relacionats

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari