MediAmbient
La Font Màgica brolla els divendres i dissabtes de tardor i hivern

Publicat el 14/10/2013 a les 18:22 h. - Jaume Recasens -

Des d'aquest octubre i fins al 30 d'abril, les fonts ornamentals de l'avinguda de Maria Cristina i la Font Màgica de Montjuïc ofereixen l'espectacle de llum, colors, aigua i música els divendres i dissabtes, de set a nou del vespre.

Vídeo 'Font màgica tardor 2013'

S'estima que any rere any uns dos milions i mig de persones, la majoria provinents de fora de la ciutat, visiten la Font Màgica de Montjuïc i el conjunt de fonts ornamentals de l'avinguda de Maria Cristina. Moltes immortalitzen l'espectacle amb càmeres de vídeo o el mateix telèfon mòbil. Les fotografies són una constant per captar un espectacle singular i que des de fa uns anys s'ha convertit en una parada obligada en el trajecte turístic d'aquells que ens visiten.

Els més puntuals encara poden gaudir de la llum del dia, però de seguida els colors s'apoderen de l'escenari quan cau la nit. Ara, a la tardor i l'hivern, les tradicionals coreografies de llum, color, aigua i música adapten l'horari, que passa a ser els divendres i dissabtes de set a nou del vespre. Tot l'estiu s'ha pogut veure també fins a dos quarts de dotze de la nit els dijous i diumenges.

Aquesta temporada sonen coreografies amb èxits actuals, remixos amb música dels anys noranta o bandes sonores de pel·lícules. I com a novetat, enguany s'incorporen tres noves coreografies, entre les quals una de grups catalans. Es tracta d' Una ciutat entre dos blaus , la cançó creada pels Amics de les Arts com a himne oficial dels Mundials de Natació celebrats a la capital catalana a l'estiu.

A partir del mes de maig, aquestes fonts reprenen el seu horari ampliat, que inclou passis de llum i colors els dijous i diumenges. I també, com a funcionament especial, es programa fins el 30 d'octubre el passi de les vuit del vespre, amb una coreografia especial de jazz d'uns vint minuts, una proposta englobada en el Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Per Nadal i Sant Esteve, hi sonaran les tradicionals nadales.

Consulteu els horaris complets en aquest enllaç de Barcelona Turisme.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

VÍDEO:La Font Màgica brolla els divendres i dissabtes de tardor i hivern

Més informació

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari