MediAmbient
Tallers "Fes de casa teva un Jardí" (Novembre- Desembre 2012)

Publicat el 22/10/2012

Els jardins del Turó Park (novembre) i el Parc de la Barceloneta (desembre) acullen els tallers de jardineria i ornamentació floral d'Hivern 2012 "Fes de casa teva un Jardí".

Sessions organitzades per l'Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya.


Les plantes que floreixen a l'hivern

11 i 18 de novembre de 2012
Jardins del Turó Park
Sessions d'una hora (de 10-11h, d'11-12h o de 12-13h)
Durant el matí també s'organitzaran visites guiades al jardí.
El taller permetrà unir-se a la celebració del centenari d'aquests jardins que té lloc durant l'any i descobrirà als participants el jardí recreat pel paisatgista Nicolau Maria Rubió i Tudurí, al temps que podran aprendre a cultivar algunes de les plantes que feia servir als jardins quan creava.


Guarneix el Nadal amb natura

2 i el 9 de desembre de 2012
Parc de la Barceloneta
Sessions d'una hora (de 10-11h, d'11-12h o de 12-13h)
Els participants podran construir guarniments de Nadal a partir de branques, fulles, fruits, etc que proporcionen les restes dels treballs de jardineria dels jardins i parcs propers. La Fàbrica del Sol disposarà d'un espai de mostra per a l'exposició d'algunes propostes realitzades als tallers durant les festes de Nadal.

Les inscripcions als tallers es duen a terme a través de la Fàbrica del Sol (lafabricadelsol@bcn.cat. Tf. 93 256 44 31)


L'objectiu d'aquest programa és facilitar la descoberta de la jardineria a l'hivern, tot fomentant el coneixement de les espècies que singularitzen els jardins i parcs barcelonins, alhora que es divulguen coneixements bàsics en jardineria, que després es poden aplicar per tenir cura de les plantes de les llars.

En aquest site trobareu el material didàctic de cada sessió. Trobareu el material un cop realitzat el taller.

Consulta els tallers i el material didàctic dels tallers "Fés de casa teva un jardí" realitzats en la temporada Novembre 2011- Juliol 2012 en el següent enllaç: http://ves.cat/aU4C. I gaudiu tenint cura del verd de la ciutat.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari