MediAmbient
Evitem els excrements dels animals de companyia als carrers de la ciutat

Publicat el 31/03/2014

L'Ajuntament de Barcelona duu a terme una campanya per fomentar la correcte recollida d'excrements d'animals de companyia a la ciutat, de l'1 d'abril al 27 de juny.

La campanya compta amb un equip de vuit educadors ambientals que s'encarreguen d'informar als propietaris dels mascotes entorn a la tinença responsable d'animals en relació a la recollida d'excrements, a fi efecte de garantir la neteja de l'espai públic i la convivència d'usos als espais d'estada de la ciutat.

Els informadors recorreran, en horari de matí i tarda, les àrees d'esbarjo i els espais verds de la ciutat amb destacada presència d'animals de companyia i repartiran fulletons informatius entorn a la tinença responsable així com bosses per a la recollida d'excrements entre els propietaris d'animals de companyia.

D'entre les recomanacions es recorda que els excrements d'animals de companyia s'han de dipositar al contenidor gris (rebuig) o, exepcionalment, a les papereres que hi ha dins les àrees d'esbarjo.

Amb aquesta campanya l'Ajuntament ofereix als ciutadans eines, recursos i informació per facilitar un espai públic de qualitat i apel·lar als propietaris de mascotes entorn a la correcta recollida d'excrements a favor d'una ciutat neta. La campanya s'inscriu en el Pla de Millora de la Neteja impulsat per l'Ajuntament l'any 2010 i que inclou accions per a la recollida dels excrements d'animals de companyia.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari