MediAmbient
Sobirania energètica, mobilitat col·laborativa i fraking

Publicat el 12/02/2014

Vine a apuntar-te a les activitats que t'ha preparat La Fàbrica del Sol per aquest mes de febrer!

La Fàbrica del Sol va iniciar el 25 de gener el programa d'activitats d'aquest hivern. Si encara no heu pogut assistir-ne a cap, encara hi ha places disponibles per a algunes de les activitats del mes de febrer, on descobrireu què podeu fer per frenar el canvi climàtic, quines són les diferències de consum energètic i econòmic que hi ha entre la bicicleta, el bus i el cotxe, i aprendreu els efectes sobre la salut i l'entorn que té l'extracció de gas del subsòl mitjançant la fractura hidràulica.

Ciutadania cap a la sobirania energètica
Dijous 20 de febrer, de 18.30 a 20 h

Què podem fer com a individus per reduir el consum de combustibles fòssils i frenar el canvi climàtic?

Xerrada sobre alternatives per a la producció d'energia renovable, l'estalvi i l'eficiència energètica i iniciatives ciutadanes que hi estan relacionades. A càrrec de l'Associació SEBA i la Xarxa per la Sobirania Energètica. Amb el suport de Lluïsos de Gràcia.

Inscriu-te!

Cursa de transports
Dissabte 22 de febrer, de 10 a 12 h

Vols conèixer opcions de transport compartit que et permetin estalviar diners i energia? Has comparat el consum energètic i econòmic de moure't amb bicicleta, bus o cotxe?

Cursa de transports, petit refrigeri recuperador i xerrada sobre mobilitat sostenible i col·laborativa. A càrrec de la PTP. Amb el suport de l'Aula Ambiental Les Corts i de l'Aula Ambiental de la Sagrada Família.

Inscriu-te!

Impactes del fracking en la salut pública
Dimecres 26 de febrer, de 18.30 a 20 h

Saps què és la fractura hidràulica? Quins efectes té sobre els aqüífers o l'atmosfera el fet de perforar jaciments de gas?

Xerrada sobre els efectes sobre la salut i l'entorn de l'extracció de gas del subsòl mitjançant la fracturació hidràulica. A càrrec de David Rojas, del CREAL.

Inscriu-te!

Totes les activitats són gratuïtes però cal inscripció prèvia.

Coneix totes les activitats d'hivern a La Fàbrica del Sol al web Bcn.cat/lafabricadelsol

La Fàbrica del Sol
Medi Ambient i Serveis Urbans - Hàbitat Urbà
Ajuntament de Barcelona
Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
www.bcn.cat/lafabricadelsol

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari