MediAmbient
Últims dies de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible!

Publicat el 21/06/2013

Encara sou a temps de participar en les activitats dedicades a l'eficiència energètica que se celebren a la Fàbrica del Sol.

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible encara la seva recta final amb dues activitats que encara compten amb places lliures. Si voleu conèixer iniciatives d'innovació social en l'àmbit de les energies renovables, podeu inscriure-us a la mostra itinerant d'alternatives energètiques que envairà la Fàbrica del Sol dimecres 3 de juliol de 18.30 a 20 hores.

Si el que voleu és entendre les vostres factures de gas i electricitat, o saber quines opcions teniu a l'hora d'escollir les companyies d'energia, hi haurà la sessió pràctica "El consumidor energètic del segle XXI", on s'explicarà tot plegat, dijous 4 de juliol de 18.30 a 20 hores.

A banda d'aquestes activitats, també podeu participar de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible a través de twitter, on podreu explicar en 140 caracters què feu per l'eficiència energètica de la llar, sempre utilitzant en els vostres tweets els hashtags #SetmanaEnergia #FabricadelSol.

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible se celebra del 27 de juny al 4 de juliol a la Fàbrica del Sol, i compta amb un seguit d'activitats dedicades a l'eficiència energètica, les energies renovables i difondre les millors pràctiques i idees per encaminar-nos cap a una nova cultura de l'energia.

Més informació i inscripcions:

La Fàbrica del Sol. Tel.: 93 256 44 30

lafabricadelsol@bcn.cat
www.bcn.cat/lafabricadelsol

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Més informació

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari