MediAmbient
Concert al Roserar Cervantes de temàtica sardanística i roses de la Banda Municipal

Publicat el 08/05/2014

La Banda Municipal dóna, un any més, el tret de sortida del programa ciutadà del Concurs Internacional de Roses Noves de Barcelona, al Roserar Cervantes, divendres 9 de maig a les 18h.

En aquesta ocasió, la Banda Municipal estarà dirigida per Henrie Adams, professional de reconegut prestigi i recentment nomenat director assistent de la Banda Municipal. Adams té més de 30 anys d'experència com a director de Bandes. Com a novetat del concert d'enguany, la Banda Muncipal estrenarà la Sardana de Jesús Ventura en versió per Banda.

Programa

Joaquim SERRA - Introducció i dansa


Eduard TOLDRÀ - Empúries, sardana lliure


Amadeo VIVES - Doña Francisquita: Fandango


Manuel de FALLA - Tres danses:

- La Vida Breve: Interludi i dansa

- El sombrero de tres picos: Farruca

- El amor brujo: Danza del fuego


Gerónimo GIMÉNEZ - El baile de Luis Alonso: Intermedio


Joan LAMOTE DE GRIGNON - Rosa del folló, sardana


Joaquim SERRA - Roses del brull, sardana


Jesús VENTURA - Barcelona 2014

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Més informació

Notícies relacionades

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari