MediAmbient
Prorrogats els ajuts a la rehabilitació d'edificis fins al 2015

Publicat el 02/12/2014

El Consorci de l'Habitatge de Barcelona, integrat per l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, ha prorrogat el termini d'inscripció de sol·licituds d'Ajuts a la Rehabilitació al 2015.

El total d'expedients presentats fins ara a la convocatòria 2014 és de 227, dels quals 162 s'han presentat en els darrers dos mesos el que suposa un increment del 157% respecte als mateixos mesos a la convocatòria de l'any anterior.

El Consorci de l'Habitatge de Barcelona, integrat per l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, ha prorrogat el termini d'inscripció de sol·licituds d'Ajuts a la Rehabilitació al 2015, a tenor de les expectatives i l'interès generat pels ciutadans i pel sector, afavorint així les actuacions de rehabilitació i renaturalització el patrimoni edificat de la ciutat. Aquesta pròrroga té en compte els processos previs per part de les comunitats de veïns fins arribar a tramitar la sol·licitud per fer unes obres de millora són llargs.

Les atencions realitzades a les Oficines de l'Habitatge per informar-se sobre els ajuts a la rehabilitació d'edificis durant els mesos d'octubre i novembre han augmentat un 368%, respecte els mateixos mesos del 2013.

Més informació els ajuts en rehabilitació al web www.bcn.cat/habitatge


Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari