MediAmbient
En línia el nou apartat de plagues i malalties a la jardineria de Barcelona

Publicat el 25/09/2013

Ja podeu consultar el nou apartat -dins el web d'Espais Verds- on trobareu tota la informació sobre el servei municipal de tractament fitosanitari a l'arbrat, les palmeres, els arbustos, planta vivaç i gespa, tant viari com dels jardins i parcs de la ciutat.

Ja és en línia un nou apartat al web d'Espais Verds de Medi Ambient dedicat a les plagues i malalties a la jardineria de la ciutat. Sota el nom "La gestió integrada de plagues i malalties a la jardineria de Barcelona", aquest nou apartat us proporciona informació sobre el servei municipal que s'encarrega de realitzar aquest tractament fitosanitari.

La gestió integrada de plagues i malalties a la jardineria de Barcelona dóna prioritat a les pràctiques i als productes que generen menys riscos per a la salut humana i el medi ambient, utilitzant els mètodes químics com a últim recurs.

Des de l'Ajuntament es coordinen les tasques de prevenció, cura i protecció, en col·laboració amb altres organismes i d'acord amb la normativa fixada per les administracions competents. En l'àmbit local, segueix els criteris i manaments que es desprenen del Pla del verd i de la biodiversitat de Barcelona, del Pla de gestió del verd i del Pla de gestió de l'arbrat viari de Barcelona.

En el nou apartat "La gestió integrada de plagues i malalties a la jardineria de Barcelona" sabreu com es fa la selecció i prevenció d'espècies, quins són els criteris per al control integrat que determinen la realització d'una actuació i el tractament respectiu a desenvolupar o quins tractaments es realitzen.

També podreu consultar quina és la legislació que regula l'ús dels tractaments amb productes fitosanitaris i quina senyalització utilitza l'Ajuntament per advertir els ciutadans dels treballs de tractament sobre l'arbrat.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari