MediAmbient
El Turó Park i el Parc de la Barceloneta acullen aquest hivern tallers de jardineria i ornamentació

posted 22/10/2012

Els jardins del Turó Park (11-12 novembre) i el Parc de la Barceloneta (2-9 desembre) acullen els tallers de jardineria i ornamentació floral "Fés de casa teva un Jardí", amb l'objectiu de facilitar la descoberta de la jardineria a l'hivern. Inscripcions limitades.

Les sessions, organitzades per l'Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya, tenen lloc l'11 i 18 de novembre al Turó Park, i el 2 i 9 de desembre al Parc de la Barceloneta.

Els jardins del Turó Park acolliran el taller "Les plantes que floreixen a l'hivern", en tres sessions d'una hora (de 10-11h, d'11-12h o de 12-13h). Durant el matí també s'organitzaran visites guiades al jardí. El taller permetrà unir-se a la celebració del centenari d'aquests jardins que té lloc durant l'any i descobrirà als participants el jardí recreat pel paisatgista Nicolau Maria Rubió i Tudurí, al temps que podran aprendre a cultivar algunes de les plantes que feia servir als jardins quan creava.

El parc de la Barceloneta per la seva banda acollirà dues jornades dels tallers, el 2 i el 9 de desembre, sota el títol de "Guarneix el Nadal amb natura", en tres sessions d'una hora (de 10-11h, d'11-12h o de 12-13h). Els participants podran construir guarniments de Nadal a partir de branques, fulles, fruits, etc que proporcionen les restes dels treballs de jardineria dels jardins i parcs propers. La Fàbrica del Sol disposarà d'un espai de mostra per a l'exposició d'algunes propostes realitzades als tallers durant les festes de Nadal.

Les inscripcions als tallers es duen a terme a través de la Fàbrica del Sol:

  • Taller: Les plantes que floreixen a l'hivern. Del 30 d'octubre al 16 de novembre ( de dimarts a dissabte, de 10 a 14h)
  • Taller: Guarneix el Nadal amb natura: Del 20 de novembre al 7 de desembre ( de dimarts a dissabte, de 10 a 14h).

El programa "Fes de casa teva un jardí" presenta tallers de jardineria i ornamentació que permeten afavorir l'adquisició de coneixements tècnics i pràctics entorn al verd. L'objectiu d'aquest programa és facilitar la descoberta de la jardineria a l'hivern, tot fomentant el coneixement de les espècies que singularitzen els jardins i parcs barcelonins, alhora que es divulguen coneixements bàsics en jardineria, que després es poden aplicar per tenir cura de les plantes de les llars.

Les sessions adeqüen la temàtica i tipus de planta a l'època de l'any, i se celebren en jardins i parcs rellevants de la ciutat. Tots els tallers són a càrrec de tècnics i monitors especialitzats en jardineria, art floral o cultiu d'horta i inclouen, a més de continguts teòrics i pràctics, espais per compartir experiències, impressions i dubtes. Tots els participants als tallers disposaran de material didàctic de cada jornada a la web www.bcn.cat/mediambient.

What are these “Share” services?

Each icon represents one of the external web services on the bcn website which facilitate personal or communal information management. These services enable users to classify, share, assess, comment on and save any contents they find on the Internet.

What does each icon mean?

is a social network where you can share any information you want to post with friends and other users
Menéame
is a website that allows users to send out news. Registered users send stories which other site users can then vote on. Those that get the most votes are published on the home page.
is a microblogging social network that allows users to send “tweets”, micro text entries up to a maximum of 140 characters, either via the Net or by texting an SMS.
Del.icio.us
is an online favourites manager where each user can store, classify and share links that interest them. It also lets them categorise bookmarks with a labelling system.
Google Bookmarks
is a service that lets users save bookmarks in a Google account. It allows users an opportunity to add notes and labels.
MSN Reporter
a participatory service that lets users with Windows Live - i.e. users registered with Messenger, Hotmail, Spaces and other Microsoft services - publish, comment on and promote news items.
La Tafanera
a Catalan-language portal for promoting news and blog notes that users can send and vote on for promotion to the home page.

The contents of this website are subject to a Creative Commons licence, unless indicated otherwise.