MediAmbient
Comença la Festa Major de Sants

Publicat el 30/07/2014

Per a les festes de Sants 2014 s'ha previst un dispositiu de neteja que compta amb 60 equips i un total de 114 operaris, dels quals 43 reforcen el dispositiu habitual a la zona.

La lectura del pregó, que aquest any anirà a càrrec de l'exjugador d'handbol Enric Massip, donarà el tret de sortida dissabte 23 d'agost a 9 dies de festa als carrers del barri de Sants. Aquest any 16 carrers participen en el concurs de guarniments, un més que l'any passat, ja que s'ha incorporat al repte de construir el decorat més original i creatiu el carrer Rossend Arús. Aquests 16 carrers resten tancats al trànsit fins al 31 d'agost.

Dispositiu de neteja

Per a les festes de Sants 2014 s'ha previst un dispositiu de neteja que compta amb 60 equips i un total de 114 operaris, dels quals 43 reforcen el dispositiu habitual a la zona. Les brigades de neteja intensificaran el baldeig de places i carrers a la matinada i reforçaran el buidat de papereres a les franges de tarda i nit, amb l'objectiu de tenir tots els carrers guarnits nets durant el matí, a més de mantenir la netedat del barri. També s'instal·laran prop de 500 papereres de cartró amb bossa a tots els carrers i places, i un total de 62 cabines sanitàries de WC.

Dispositiu de seguretat

Durant els dies de festa major també hi haurà un reforç en el camp de la seguretat ciutadana, que s'adequarà a les diferents activitats que estan programades als carrers i places del barri. Hi haurà presència permanent d'agents a tots els carrers en funció de les característiques de les activitats que s'hi desenvolupin, especialment en aquells moments del dia que hi hagi més volum de persones al carrer, previsiblement a la tarda i durant la nit. Els dispositius s'adequaran al volum d'activitat, i es desplegaran dispositius específics per als actes amb més públic -el pregó, les cercaviles, les curses populars, el piromusical de cloenda, etc-. També es desplegarà un dispositiu de seguretat nocturn en aquells espais en els quals es desenvolupi activitat de concert. Hi haurà també presència de patrulles mixtes de la Guàrdia Urbana amb el Cos de Mossos d'Esquadra, com es fa cada any.

Més informació sobre la Festa Major de Sants 2014

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari