MediAmbient
Presentació de la Guia de Manteniment Integral d'Edificis

Publicat el 10/04/2013

La nova guia es presenta el proper 19 d'abril, en el marc de la Fira del Manteniment i Rehabilitació d'Edificis i Comunitats de Propietaris, que se celebra al Sant Jordi Club.

El proper 19 d'abril es presentarà, en el marc de la Fira del Manteniment i Rehabilitació d'Edificis i Comunitats de Propietaris, la nova guia "Manteniment Integral dels Edificis d'Habitatges" editada per l'Ajuntament de Barcelona i el Col·legi d'Administradors de Finques de Barcelona-Lleida. Aquesta nova publicació ofereix una guia pràctica i consells per a l'estalvi adreçada especialment a administradors de finques i propietaris per resoldre dubtes en relació al manteniment eficient i en termes d'eficiència energètica. La presentació tindrà lloc a les 12h al Sant Jordi Club.

Aquesta nova guia forma part de les actuacions municipals en l'àmbit d'estalvi i l'ús eficient dels recursos energètics, que constitueixen com a element clau per reduir el consum potenciar un desenvolupament més sostenible i, alhora, promoure el sector de la rehabilitació com una estratègia més en el procés de recuperació econòmica de la ciutat.

La Fira del Manteniment i Rehabilitació d'Edificis i Comunitats de Propietaris se celebra els propers 18, 19 i 20 d'abril al Sant Jordi Club adreçada als professionals del manteniment i rehabilitació d'edificis. Es tracta d'un congrés biennal que posa en contacte, en un espai únic, la oferta de manteniment integral -tant de comunitats de propietaris com de qualsevol altre tipus d'edificis i locals- amb la demanda existent, representada pels actors decisoris, necessitats de conèixer les últimes novetats del sector i les ofertes específiques actuals.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari