MediAmbient
Afectacions als entorns de la Font Màgica de Montjuïc del 7 al 17 de maig

Publicat el 07/05/2015

Consulteu els horaris d'accés i d'encesa de les fonts, que aniran variant durant aquests dies. L'horari de l'espectacle de la Font Màgica no es veurà alterat.

El funcionament de la Font Màgica i de les fonts de l'Eix de Maria Cristina del 7 al 17 de maig inclou l'encesa de les fonts de l'eix Maria Cristina i Font Màgica de 10.00 a 20.00h, a excepció del dijous 7 de maig, que és de 9.00h. a 20.00h. L'horari d'espectacle d'aigua, música i llum de la Font Màgica es manté en el seu horari de la temporada, de dijous a diumenge, a les 21.00, 21.30, 22.00, 22.30 i 23.00h.

Del 7 al 17 de maig l'accés a la plaça Carles Buigas es realitzarà pel carrer Mèxic cruïlla amb l'Av. Marquès de Comillas (Pavelló Mies van der Rohe). Els dies 7, 10, 14 i 17 de maig l'accés a la plaça Carles Buigas serà a partir de les 21.00h. El dia 8 de maig quedarà restringit l'accés a la plaça Carles Buigas i l'Eix de Maria Cristina. Els dies 9, 15 i 16 de maig l'accés a la plaça Carles Buigas serà a partir de les 21.30h.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari