MediAmbient
El Parc del Laberint i els Jardins de la Tamarita, refugis de flora i fauna World Nature

Publicat el 06/06/2014

La iniciativa s'emmarca en la línia d'actuació del govern municipal per promoure la biodiversitat i defensar els valors de la natura urbana a la ciutat a través del Pla del Verd i la Biodiversitat.

Barcelona ha inclòs el Parc del Laberint d'Horta i els Jardins de la Tamarita, com a espais refugi urbà de flora i fauna. Des de la setmana passada, aquests dos grans jardins amb un patrimoni natural remarcable formen part de la xarxa de refugis de flora i fauna de la Fundació World Nature a Catalunya. Aquesta iniciativa s'emmarca en la línia d'actuació del govern municipal per promoure la biodiversitat i defensar els valors de la natura urbana a la ciutat a través del Pla municipal del Verd i la Biodiversitat.

La Fundació World Nature té en marxa aquest projecte per promoure la creació de refugis de biodiversitat a tot Catalunya, en una aposta per a la conservació de la natura urbana, amb la participació de la ciutadania i amb la col·laboració d'entitats naturalistes, d'empreses, i d'institucions, i com a projecte de ciència ciutadana.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari