MediAmbient
Activitats per a tothom durant el Dia Mundial de l'Aigua

Publicat el 12/03/2014

El proper 22 de març els equipaments d'educació ambiental del Centre de la Platja i de La Fàbrica del Sol han organitzat una programació de visites, rutes i tallers per descobrir la gestió de l'aigua a la ciutat de Barcelona.

Fomentar una gestió responsable i contribuir a desenvolupar una nova cultura de l'aigua. Amb aquests objectius el Centre de la Platja i La Fàbrica del Sol ofereixen una programació d'activitats que apropa les instal·lacions i els espais d'aigua de Barcelona a la ciutadania.

Descobrir l'estructura de la xarxa de clavegueram per reflexionar sobre la gestió de l'aigua a la ciutat; conèixer les característiques de les platges barcelonines per avaluar la seva gestió ambiental; visitar la Font Màgica de Montjuïc o recórrer la història de les fonts de la ciutat a través de telèfons intel·ligents són algunes de les activitats proposades.

Totes les activitats són gratuïtes i les inscripcions s'inicien el 8 de març a les 10 h. Les inscripcions es gestionen a través d'aquest web.

Programa del Dia Mundial de l'Aigua

Visita "Les clavegueres de Barcelona" (Places exhaurides. Us podeu inscriure a la llista d'espera)

- Inscriu-te a la llista d'espera de la visita de 9 a 10 h

- Inscriu-te a la llista d'espera de la visita de 10.15 a 11.15 h

- Inscriu-te a la llista d'espera de la visita d'11.30 a 12.30 h

- Inscriu-te a la llista d'espera de la visita de 12.45 a 13.45 h

Taller familiar d'experiments "Aprofitem la platja per investigar l'aigua"

Inscriu-te! Horari: d'11 a 12 h

Ruta familiar amb smartphones "Geocerca dels camins de l'aigua del Gòtic"

Inscriu-te! Horari: d'11 a 13 h

Ruta guiada "Passeig ambiental a la vora del mar"

Inscriu-te! Horari: de 17.30 a 19 h

Visita a les instal·lacions de la Font Màgica "L'art de la llum i el color" (Places exhaurides. Us podeu inscriure a la llista d'espera)

Inscriu-te a la llista d'espera Horari: de 18 a 20 h

Per a més informació podeu contactar amb el Centre de la Platja (centreplatja@bcn.cat; 932 210 348) o amb La Fàbrica del Sol (lafabricadelsol@bcn.cat; 932 564 430).

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari