MediAmbient
Història de la neteja viària i la recollida de residus al districte

Publicat el 20/11/2014

El Centre Cívic Convent de Sant Agustí acull una exposició itinerant que s'emmarca dins de la "Campanya de sensibilització ambiental per a la millora de la neteja dels carrers i places de Ciutat Vella".

Una fotografia del servei de neteja de carrers a la Rambla de principis de segle XX (imatge de la dreta. Autor: Frederic Ballell) inicia la història visual que es mostra a "Imatges de Ciutat Vella", una exposició itinerant que s'emmarca dins de la "Campanya de sensibilització ambiental per a la millora de la neteja dels carrers i places de Ciutat Vella", la qual consta de 10 fotografies de diferents èpoques sobre la recollida d'escombraries i neteja viària.

Les fotografies que apareixen han estat facilitades per l'Arxiu Fotogràfic de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona.

L'exposició estarà oberta al públic del 19 de novembre fins al 5 de desembre al Centre Cívic Convent de Sant Agustí.

La itinerància de la mostra encara està per concretar

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari