MediAmbient
La Barceloneta tindrà un nou punt verd

Publicat el 03/10/2011 a les 17:34 h. - Redacció bcn.cat -

L'Ajuntament instal·larà un nou punt verd a la Barceloneta en un espai proper a la Fàbrica del Sol, i dissenyat seguint criteris ambientals.

La Barceloneta fa un pas més per convertir-se en un referent de la sostenibilitat a la ciutat.

El barri comptarà amb un nou punt verd dins el parc de la Barceloneta, prop de l'edifici de la Fàbrica del Sol , amb el qual constituirà un conjunt d'equipaments de caràcter ambiental.

Del recinte, que ocuparà en total 185 metres quadrats, es destinarà dos espais de 24 metres quadrats a serveis i comunicació, un altre espai passarà a ser una zona pública i un altre es consolidarà com a zona de manteniment.

El cost de la instal·lació d'aquest equipament dissenyat seguint criteris ambientals per aprofitar recursos naturals i criteris d'eficiència energètica, és de 375.000 euros, que assumirà el Pla de barris.

Aula ambiental

Amb l'objectiu de donar valor afegit a la instal·lació, el punt verd informarà els ciutadans interessats a adoptar i millorar bons hàbits en la gestió ambiental dels recursos.

En aquests moments el punt verd està passant les fases d'aprovació als consells plenaris de la ciutat i del districte de Ciutat Vella, i es preveu que s'acabi integrant de manera harmònica en l'entorn mediambiental.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari