MediAmbient
Online el vídeo de la sessió 'El cicle de l'aigua, gestió i racionalitat en l'ús dels recursos hídrics' de La Fàbrica del Sol

Publicat el 15/10/2014

La sessió, celebrada al juliol, s'emmarca en el cicle de diàlegs 'Rehabilitem La Fàbrica del Sol', un procés de reflexió i debat per replantejar com ha de ser la rehabilitació de l'edifici.

Ja està disponible en vídeo el resum de la sessió "El cicle de l'aigua, gestió i racionalitat en l'ús dels recursos hídrics" emmarcada dins de les sessions 'Rehabilitem La Fàbrica del Sol'. La sessió va tenir lloc el passat dimarts 1 de juliol de 2014 i va comptar amb la presència de 15 tècnics especialistes en la gestió urbana de l'aigua.

Durant el 2014 l'equipament d'educació ambiental de La Fàbrica del Sol està desenvolupant un procés de reflexió i debat per plantejar quins principis ha de tenir en compte la rehabilitació de l'edifici per aplicar les millor solucions tècniques disponibles. En aquesta ocasió, els ponents van llançar el repte de buscar estratègies per millorar la gestió de l'aigua de l'edifici per tendir cap a l'autosuficiència hídrica.

Podeu consultar el resum de les intervencions de la sessió Obrir document PDF en aquest enllaç i el vídeo resum en aquest altre enllaç.

També podeu consultar les qüestions plantejades durant les diverses sessions aquí.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

VÍDEO:Vídeo 'El cicle de l'aigua. Rehabilitem La Fàbrica del Sol'

Més informació

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari