MediAmbient




El Programa Ajuntament + Sostenible inaugura web

Publicat el 04/06/2013

El portal www.bcn.cat/ajsostenible forma part de la nova estratègia de comunicació del programa per enfortir la incorporació de criteris de sostenibilitat en els serveis municipals.

Des de principis del mes de maig ja es pot consultar a l'enllaç www.bcn.cat/ajsostenible la nova web que aglutina eines i recursos per dur a terme una contractació sostenible i responsable i consolidar aspectes com la reserva social.

Es tracta d'una pàgina web més àgil i fresca, amb nous apartats de Notícies, Agenda i Butlletí, per informar de les novetats relacionades amb l'ambientalització dels serveis en l'àmbit local però també nacional i internacional.

A les Accions de formació es recopilen les sessions destinades als professionals municipals, imprescindibles per assolir el canvi cultural cap a la sostenibilitat.

Els Àmbits d'actuació del Programa A+S (paper, material d'oficina, roba, fusta, etc.) aglutinen les principals línies desenvolupades fins al moment i faciliten la identificació dels criteris ambientals i socials a introduir en els plecs de contractació municipals.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari