MediAmbient
Premi 'Rosa Ciutadana 2014' a la rosa KORtaltal

Publicat el 09/05/2014

Els ciutadans han escollit la KORtaltal com a Rosa Ciutadana 2014, a través de les votacions populars dels visitants que han participat al Concurs Internacional de Roses Noves de Barcelona.

Des de divendres 9 de maig a les 18 hores i fins el diumenge 11 de maig a les 12 hores, tots els visitants del Roserar Cervantes han pogut gaudir de la bellesa del conjunt de varietats de roses presentades al 14è Concurs Internacional de Roses Noves de Barcelona, i també votar la que més els agradés.

La rosa KORtaltal, siutada al parterre 11 i creada per l'obtentor alemany Kordes Schöne, ha estat la rosa més votada i, per tant, s'endú el Premi a la Rosa Ciutadana 2014, amb un total de 4737 vots.

A banda del Premi Rosa Ciutadana 2014, la rosa KORtaltal també ha guanyat en aquesta edició el Premi al Millor Roser Híbrid de Te – Grandiflora i el Premi Rosa de la Gent Gran atorgat pel Consell Municipal de la Gent Gran. Podeu consultar tots els premis atorgats pel jurat en aquesta notícia.

Barcelona ha acollit del 9 a l'11 de maig la 14a edició del Concurs de Roses Noves de Barcelona, una cita que aplega anualment els professionals i aficionats al món de les roses, al parc del Roserar de Cervantes.

El programa d'actes ha comptat amb activitats al voltant de la Sardana, com una exhibició i escola de sardanes, una ballada popular i un recital poètic, i diumenge al vespre, la Font Màgica va oferir un espectacle especial sota el títol "El Llenguatge de les Roses", amb una selecció de músiques triades per Victòria Palma, periodista musical, de temàtica roserística.

A més, s'ha donat a conèixer la varietat inèdita de rosa "La Sardana", creada per la roserista Matilde Ferrer, coincidint amb el nomenament de Barcelona com a Capital de la Sardana 2014.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari