MediAmbient
Treballs de millora del clavegueram del passeig de la Vall d'Hebron i de la Via Augusta

Publicat el 02/07/2013

Consulteu les afectacions al trànsit que hi haurà a conseqüència d'aquestes obres, que es realitzen des de principis de juliol i fins a finals d'agost.

Amb motiu de les obres de millora del clavegueram al passeig de la Vall d'Hebron i a la Via Augusta que es realitzen aquest estiu, hi haurà algunes afectacions al trànsit.

Millores al clavegueram del passeig de la Vall d'Hebron
A partir de l'1 de juliol i fins a finals d'agost, es duu a terme la reconstrucció del clavegueram al passeig de la Vall d'Hebron. Mentre durin les obres, s'anul·laran dos carrils de circulació en sentit Llobregat, en el tram comprès entre el carrer de la Granja Vella i el carrer de l'Arquitectura (costat muntanya).

Millores al clavegueram de la Via Augusta
Del 2 de juliol i fins a finals d'agost, es duran a terme les obres de manteniment del clavegueram a la Via Augusta, entre els carrers de Tavern i d'Alfons XII. Per aquest motiu, el carril més proper al costat mar es veurà afectat per un tall de trànsit els dies següents:
· Del 2 al 19 de juliol: tram comprès entre Tavern i Aribau.
· Del 22 de juliol al 9 d'agost: tram comprès entre Aribau i Brusi.
· Del 12 al 30 d'agost: tram comprès entre Brusi i Alfons XII.

Així mateix, l'àrea d'aparcament quedarà anul·lada mentre durin les obres.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari