MediAmbient
Barcelona comparteix el Pla del Verd i la Biodiversitat a la Conferència Medivercities

Publicat el 10/05/2013

La conferència, que porta el títol de "De la planificació urbana ecològica a la gestió de la biodiversitat a la Mediterrània. Cooperació subestatal i transferència de coneixement", se celebra del 15 al 17 de maig a Sarajevo.

Medivercities es una xarxa d'abast mediterrani liderada per la ciutat de Montpeller i impulsada conjuntament per el secretariat de la Convenció de les Nacions Unides sobre Biodiversitat i la xarxa ICLEI-Governs locals per a la Sostenibilitat, que té per objecte millorar la protecció i gestió de la biodiversitat a la conca del Mediterrani.

La Conferència Medivercities, que se celebra a Sarajevo del 15 al 17 de maig, porta per títol "De la planificació urbana ecològica a la gestió de la biodiversitat a la Mediterrània. Cooperació subestatal i transferència de coneixement".

L'Ajuntament de Barcelona ha estat convidat a participar i a presentar-hi el Pla del Verd i la Biodiversitat de Barcelona. En una sessió tècnica, els tècnics d'Habitat Urbà Margarita Parés i Toni Pujol compartiran l'experiència en el procés d'elaboració i de desplegament del Pla que té com a objectius avançar en la renaturalització de la ciutat, obtenir els màxims serveis ambientals i socials del verd i fer Barcelona més resilient a l'hora d'afrontar reptes com ara el canvi climàtic.

La trobada de la xarxa Medivercities – que aglutina no només ciutats, sinó també governs regionals, acadèmica i altres actors rellevants de l'àmbit de la biodiversitat- a Sarajevo servirà per donar un impuls a la transferència de coneixements i per facilitar l'aplicació del Pla d'Acció sobre biodiversitat dels governs subnacionals, ciutats i altres autoritats locals aprovat pels 193 països part de la Convenció de les Nacions Unides sobre Biodiversitat.

Més informació sobre Medivercities- Mediterranean Biodiversity Network:

http://www.cbd.int/authorities/medivercities.shtml

Més informació sobre el Pla del Verd i la Biodiversitat:

http://w3.bcn.cat/V01/Serveis/Noticies/V01NoticiesLlistatNoticiesCtl/0,2138,1653_1802_1_1908345679,00.html

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Enllaços relacionats

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari