MediAmbient
Els jardins del Doctor Roig i Raventós es tornen obrir als veïns

Publicat el 22/09/2014 - Sarrià-Sant Gervasi TV -

Les obres dels jardins del Doctor Roig i Raventós han durat dos anys i mig i han servit per construir-hi un aparcament soterrat de més de 300 places. Una vegada acabades les obres de l'aparcament, s'han remodelat els jardins. Una de les millores principals és que aquest espai s'ha fet totalment accessible.

Els nous jardins, que estan situats entre el carrer de Dalmases i el carrer de Ganduxer, ja tornen a estar oberts al públic. Els canvis més notables són el canvi d'ubicació i ampliació del pipicà i un augment de l'accessibilitat. El regidor de Sarrià-Sant Gervasi, Joan Puigdollers, ha explicat que cal insistir molt en el tema de l'accessibilitat i que en qualsevol obra que fa l'Ajuntament de Barcelona, una de les primeres condicions que cal complir és que l'accessibilitat ha de ser perfecta.

Un disseny consensuat amb els veïns

Per decidir els canvis de distribució del parc, hi han participat 26 veïns, un responsable del Col·legi de Metges, l'encarregat de les obres i responsables del districte. És en aquest grup de treball on s'ha decidit mantenir l'emblemàtic estany circular i s'ha aprofitat per reparar el sistema de depuració. Aquesta reforma també ha servit per millorar la il·luminació del parc i renovar-ne els elements urbans. D'aquesta manera, es converteix en un espai que convida els vianants a travessar-lo perquè esdevingui un lloc de pas.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

VÍDEO:Vídeo 'Els Jardins del Doctor Roig i Raventós tornen obrir-se als veïns'

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari