MediAmbient
IX Barcelona Global Energy Challenges Conference

Publicat el 13/06/2014

La conferència, que se celebra el 19 de juny, comptarà enguany amb la intervenció de diferents professors del MIT, de la Universitat de York de Canadà, i altres experts europeus, que presentaran l'estat de la situació sobre els importants reptes en energia.

Barcelona acull la I X Barcelona Global Energy Challenges Conference, una conferència organitzada per l' IREC i el bTEC amb la col·laboració de l' Agència d'Energia de Barcelona, el CIT-UPC i el MIT de Massachusetts, i que tindrà lloc el proper 19 de juny al matí a la Torre Telefónica de Diagonal - Fòrum.

L'edició d'enguany de la conferència comptarà amb la intervenció en plenari de diferents professors del MIT, de la Universitat de York de Canadà, i altres experts europeus, que presentaran l'estat de la situació sobre els importants reptes en energia.

A més, durant el dinar, joves investigadors de la UPC i de l'IREC explicaran els seus projectes a la frontera de la innovació i, per la tarda, es treballarà conjuntament, en tres workshops, tot compartint informació d'empreses i centres de recerca distribuïts en tres workshops específics.

La conferència d'aquest any té per objectiu posar de manifest tant la necessitat de recerca bàsica orientada a una utilització industrial final, cosa que fa amb dues de les ponències de la sessió plenària i un workshop, com els camins a seguir per convertir aquesta recerca en productes o serveis aplicables, tema que es tractarà en les altres tres ponències de la sessió plenària i els altres dos workshops.

Podeu formalitzar la inscripció a la IX Barcelona Global Energy Challenges a través d'aquest formulari. I podeu consultar el programa de la conferència en aquest enllaç.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari