MediAmbient
L'Ajuntament i 800 entitats renoven Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat

Publicat el 05/12/2012

El Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona acull l'11 de desembre l'acte de signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, Compromís22. 10 objectius per al proper deseni.

El tinent d'alcalde d'Hàbitat Urbà, Antoni Vives, ha presidit aquesta tarda la renovació i signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 en un acte que ha tingut lloc al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona i on han participat un centenar de representants de les més 800 entitats, col·legis professionals, gremis, sindicats, universitats, escoles i empreses que han participat en l'elaboració del document.

La renovació del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat ha estat fruit d'un intens procés protagonitzat per la societat civil amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona per avançar col·lectivament en la construcció i transformació d'una ciutat més sostenible. El Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2002-2012 ha arribat al final del seu període de vigència després d'una trajectòria de 10 anys de treball col·lectiu de tots els signants per fer de Barcelona una ciutat més habitable, eficient i sostenible, d'acord amb 10 grans objectius i 100 línies d'acció.

El Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 per una Barcelona més equitativa, pròspera i autosuficient és l'actualització i posada al dia de l'esperit de l'Agenda 21 formalitzat en el Compromís 22

L'acte ha reunit les organitzacions que durant els anys 2002-2012 han contribuït a la millora de la sostenibilitat a través de la seva adhesió al Compromís i els seus plans d'acció.

Podreu consultar el document del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 a la web de l'Agenda 21 a partir de la data de signatura conjunta.

Si esteu interessats en adherir-vos a la xarxa de signants en aquest acte, podeu posar-vos en contacte amb la Secretaria de l'Agenda 21 per indicar el nom, càrrec i adreça electrònica de contacte de la persona que signarà el Compromís en nom de la vostra organització, per tal d'adreçar-li la invitació.

Més informació
Secretaria de l'Agenda21
Nil Fabra 20. Barcelona
A/e: agenda21@bcn.cat
Tel.: 93 256 25 93

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari