MediAmbient
Fins al 30 de desembre participa al "Renova les teves joguines"

Publicat el 11/12/2014

Un any més es duu a terme aquest mercat d'intercanvi de joguines a diversos punts de la ciutat.

Només has de portar la teva joguina en bon estat. Amb els punts que n'obtinguis podràs intercanviar-la per una altra, en la data especificada en cada equipament.

L'objectiu d'aquest Renova és promoure la sensibilització ciutadana envers la sostenibilitat de l'entorn i el respecte per al medi ambient tot intercanviant jocs i joguines. Amb l'intercanvi reduïm residus i per tant minimitzem l'impacte ambiental. Aconseguim joguines a canvi de donar-ne unes altres que els nostres infants ja no fan servir.

Els valors de l'intercanvi són: 1) Intercanviar és una forma d'establir relacions amb altres persones i fer amics 2) Intercanviar és participar d'un comerç sostenible 3) Intercanviar ens ajuda a dur a terme un consum responsable 4) Intercanviar, en aquest cas, és també educar els nostres infants en el consum responsable i en la cura de les seves joguines.

Només cal triar aquelles joguines que teniu a casa i amb les quals ja no jugueu, i portar-les als punts d'intercanvi que hem fixat. Us en faran un inventari i us donaran els punts obtinguts per les joguines lliurades, que podreu fer servir el dia de l'intercanvi com a moneda social de canvi per aconseguir altres joguines que trobareu exposades.

D'aquesta manera, donareu noves oportunitats a les joguines perquè hi juguin altres infants o persones adultes i vosaltres també n'aconseguireu d'altres que no havíeu tingut mai. Amb aquest intercanvi tothom hi surt guanyant i a més passareu una bona estona

Què cal tenir en compte per participar-hi?

Només s'intercanviaran joguines. Les joguines han d'estar netes i en bon estat. No s'acceptaran joguines brutes, trencades o deteriorades, ni joguines bèl·liques, peluixos o joguines que es venen com a regal publicitari. S'admetran un màxim de 10 jocs o joguines per infant.

Totes les joguines han de tenir la marca CE símbol de que acompleixen la normativa europea de seguretat. El dia de l'intercanvi, cada participant triarà les joguines que es vol endur, segons els punts de què disposi per

adquirir-les. Per fer-ho, haurà d'entregar el valor en punts de cada joguina que vulgui fins a esgotar-los.

Si us queden punts i no voleu més joguines, podeu regalar-los a qualsevol altre infant al qual potser li'n puguin faltar!

Sistema de punts

Joguines petites (objectes de cuineta, cotxes, etc.) : 2 punts

Joguines mitjanes (camions, nines, etc.): 5 punts

Joguines grans (cuines, tricicles, pàrquings de cotxes, etc.) : 10 punts

Jocs de construcció : 4 punts

Jocs de taula: 5 punts

Disfresses: 5 punts

Contes: 4 punts

Puzles: 3 punts

1. Espai Lúdic Ambiental per Famílies Parc de la Ciutadella

2. Ludoteca Placeta del Pi

3. Servei d'Infància. Centre Cívic Casa Sagnier

4. Casal Infantil Fort Pienc

5. Casa Orlandai

6. Lluïsos de Gràcia

Les joguines a dipositar/ recollir poden tenir un ús per a franja d'edat de 0 a 5 anys. Consulteu al PDF adjunt per conèixer els horaris de cada equipament, les franges d'edat previstes i les activitats complementàries organitzades.

Les joguines a dipositar/ recollir poden tenir un ús per a franja d'edat de 0 a 5 anys. Consulteu al PDF adjunt per conèixer els horaris de cada equipament, les franges d'edat previstes i les activitats complementàries organitzades

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Fitxers relacionats

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari