MediAmbient
Consulteu la nova publicació de l'Aula d'Ecologia!

Publicat el 09/04/2014

Aquest últim volum recull les ponències que es van realitzar als mesos de febrer i març de 2013 en el marc de l'activitat Aula d'Ecologia, una iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ja podeu consultar la darrera publicació de l'Aula d'Ecologia, una iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona que ha tingut el suport, en la coordinació i secretaria, del CREAF. En aquest últim volum trobareu les ponències de la XVIII Aula d'Ecologia, que es van celebrar del 5 de febrer al 26 de març de 2013.

L'objectiu de l'Aula d'Ecologia 2013 ha estat oferir un espai per a la reflexió i el debat i contribuir a la cultura de la sostenibilitat i l'autosuficiència energètica a Barcelona. En aquest sentit, a la publicació hi participen científics, economistes i arquitectes reconeguts com Jordi Romero, Erik Gómez-Baggethun , Josep Maria Espelta, Evarist March, Fulvio Amato, Xavier Cusso i Carmen Baixeras.

Des de la seva creació, l'Aula d'Ecologia ha organitzat un cicle de conferències anual, conferències que han estat publicades en 16 volums dins de la col·lecció Ciència i Tècnica editada pel Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquest és el primer volum que es publica únicament online.

Podeu consultar aquesta última publicació de l'Aula d'Ecologia en aquest enllaç.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari