MediAmbient
L'Ajuntament de Barcelona neteja 253 persianes de comerços al districte de l'Eixample

Publicat el 05/12/2013 a les 16:14 h. - Redacció bcn.cat -

Els serveis municipals netegen les persianes i el propietaris dels establiments es comprometen a fer el manteniment posterior.

El Districte de l'Eixample ha incorporat dos nous eixos comercials més a la campanya per a la neteja de persianes de comerços de la ciutat de Barcelona, inclosa dins del Pla de millora de la neteja viària impulsat per Hàbitat Urbà. Així, els eixos de Cor Eixample i Sant Antoni també s'han sumat a aquesta iniciativa municipal que va iniciar-se el mes de març com a prova pilot a les zones comercials de la Sagrada Família, Gaudí (Eixample), Rambles (Ciutat Vella), carrer de Sants (Sants-Montjuïc) i carrer d'Astúries (Gràcia).

En el cas del districte de l'Eixample, l'Ajuntament de Barcelona ha netejat un total de 253 persianes d'establiments comercials. La campanya consisteix en una primera actuació dels serveis de neteja de l'Ajuntament, que deixen neta la persiana del comerç i el compromís dels comerciants i propietaris de fer el manteniment posterior.

Amb aquesta actuació els equips dels serveis de neteja treballen els diumenges i dies festius no comercials per tal de no interferir en el dia a dia dels comerços. Paral·lelament al procés de neteja de les persianes, el dia laborable anterior o posterior es duu a terme la neteja de les façanes, les entrades d'aparcament i el mobiliari urbà dels voltants, amb la finalitat de fer una neteja integral de les zones on s'actuï.

El regidor del Districte de l'Eixample, Gerard Ardanuy, ha explicat que "en un primer moment, només estava previst desenvolupar la campanya a l'eix comercial de la Sagrada Família, però, tenint en compte l'alt grau de demanda i satisfacció dels eixos, des del Districte es va treballar per incloure també el Cor Eixample i Sant Antoni Centre Comercial". I ha acabat dient: "Actualment, estem estudiant poder donar més cobertura en aquestes zones i poder-ho ampliar a altres barris del districte".

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari