MediAmbient
El valor de l'agricultura de proximitat, al Palau Robert

Publicat el 15/07/2013

No us perdeu l'exposició "Del camp al mercat. El valor de l'agricultura de proximitat", que proposa una reflexió sobre la relació que manté el camp amb la ciutat i el territori metropolità.

El Palau Robert de Barcelona ofereix l'exposició "Del camp al mercat. El valor de l'agricultura de proximitat", on es posa de relleu el valor de l'agricultura de proximitat o agricultura periurbana des del punt de vista econòmic, social i paisatgístic, i alhora proposar una reflexió
sobre la relació que manté el camp amb la ciutat i el territori metropolità.

La mostra està organitzada pel Departament d'Agricultura, amb el suport del Departament de la Presidència. Els comissaris de l'exposició són el Grup d'Investigació Habitar de la Universitat Politècnica de Catalunya.

L'exposició es podrà visitar fins al 15 de setembre.

Més informació.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Enllaços relacionats

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari