MediAmbient
Aquesta tardor, tornen els tallers de jardineria "Fes de casa teva un jardí"

Publicat el 19/09/2013

Plantes que atrauen les papallones, Plantes Vivaces: divisió de mata, i Ornaments Nadalencs. Són les temàtiques entorn a les que versen els tallers de tardor del cicle "Fes de Casa Teva un Jardí". Cada primer diumenge de mes, d'octubre a desembre.


Vine a conèixer les tècniques bàsiques de jardineria als tallers de jardineria que se celebren en els espais verds de la ciutat. Els tallers de jardineria previstos entre octubre i desembre d'enguany estan dedicats a la reproducció de plantes per esqueixos, la multiplicació de plantes vivaces per divisió de mata, i la construcció d'ornaments nadalencs amb restes de jardineria. Els tallers són conduïts per tècnics en jardineria i tenen un aforament màxim de 100 places cada taller. El preu és de 5€ un taller o 10€ tres tallers (inclou el material necessari per fer el taller excepte les eines de jardineria).


Plantes que atrauen les papallones. Esqueixos

Data: 6 d'octubre
Lloc: Parc de Diagonal Mar (c/ Llull, 362)
Qualsevol racó del nostre balcó o terrassa és un espai privilegiat per disposar-hi unes quantes plantes, molt fàcils de multiplicar per esqueix, que atrauen les papallones, les missatgeres del bon temps. Inclou una visita guiada al Parc de Diagonal Mar.
Places: 100
Horari: a les 11h i a les 12h
Durada: 45 minuts
Transport públic: Tram T4 i Metro L4 Selva de Mar


Les plantes vivaces. Divisió de mata

Data: 10 de novembre
Lloc: Parc de la Pegaso (c/ de la Sagrera, 179-197)
Les plantes vivaces, que són imprescindibles a qualsevol terrassa, pati, balcó, jardí o a l'interior de les nostres cases, es poden multiplicar d'una manera tan senzilla com la divisió de mata. Inclou visita guiada al Parc de la Pegaso.
Places: 100
Horari: a les 11h i a les 12h
Durada: 45 minuts
Transport públic: Metro L1 Fabra i Puig, L9 i L10 Onze de setembre. Bus: 11, 26, 34, 36, 40 i 126


Ornaments nadalencs. Reutilització de restes de poda.

Data: 1 de desembre
Lloc: Parc de Joan Miró (c/ Tarragona, 74)
Durant aquest època de l'any una de les tasques principals en jardineria és la poda, amb les restes que n'obtenim podem realitzar originals guarniments nadalencs.
Places: 100
Horari: a les 11h i a les 12h
Durada: 45 minuts
Transport públic: Metro L3 Tarragona. Bus: 27, 109, 115 i V7


Com inscriure's

Preinscripció: Cal comunicar la reserva de places, per telèfon, e-mail o personalment, al Centre de Formació del Laberint a partir del 2 de setembre.

Inscripció: mitjançant l'ingrés del preu total del curs al compte de "La Caixa" nº 2100-0644-57-0200175152 o a la secretaria del Centre. Al full d'ingrés hi ha de constar el nom de la persona que s'hi inscriu i el codi del curs, que s'indica al costat de cada curs o el nom del taller.

Les inscripcions es tancaran el divendres abans a la seva realització a les 14 h. En cas de pluja que no permeti la realització dels tallers, es duran a terme en una altra data.

El preu dels tallers és de 5 euros per taller o 10 euros els tres tallers. Aquest preu inclou el material necessari per fer el taller, exepte les eines de jardineria.

Centre de Formació del Laberint

Germans Desvalls, s/n. Parc del Laberint d'Horta
08035 Barcelona
Tel. 93 256 56 01
Fax 93 428 61 98
formacio.laberint@bcn.cat
www.bcn.cat/habitaturba

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari