MediAmbient
Barcelona acull la II Conferència Estatal de Joves

Publicat el 07/11/2014

La trobada tindrà lloc a l'alberg Mare de Déu de Montserrat, al Passeig de la Mare de Déu del Coll, 41, al Distrcite de Gràcia. Barcelona. Els joves, representants provinent de 10 comunitats autònonomes, debatran sobre les problemàtiques socioambientals que han detectat a cadascun dels seus municipis, trobaran punts en comú, diferències i, plegats, proposaran solucions.

Coincidint amb la trobada es presentaran públicament les accions que duen a terme els centres educatius per així, posteriorment, millorar-les i implicar més agents de la comunitat educativa.

Durant la trobada es duran a terme activitats (tallers, intervencions a l'entorn, etc). Així per exemple, divendres 14 de novembre els joves representants participaran en 4 accions transformadores de l'entorn. Per una banda, duran a terme uns mapatges sobre horts urbans i detecció de punts d'interès per incorporar al Mapa Barcelona + Sostenible. Faran una acció de transformació de l'entorn del Bosc de Turull i faran propostes de jocs pintats al terra de la plaça de les Glòries.

Dissabte 15 de novembre, amb tot el treball dut a terme i amb diverses tècniques comunicatives, els delegats i delegades exposaran les conclusions per donar-ho a conèixer arreu: als representats polítics de la ciutat de Barcelona, de Catalunya i als representants del XIII Congrés Internacional de Ciutat Educadores que té lloc a Barcelona durant les mateixes dates.

Més info:

http ://www.sostenibilitatbcn.cat/index.php/a21e-n245/1685-n245-01-tinguemcuraplaneta

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari