MediAmbient
48H Open House: portes obertes a instal·lacions urbanes, equipaments municipals i habitatges de promoció pública

Publicat el 16/10/2013

Els propers 19 i 20 d'octubre té lloc el 48H Open House, una iniciativa que ofereix un cap de setmana de portes obertes a més de 150 edificis de la ciutat. Diverses instal·lacions i equipaments municipals d'Hàbitat Urbà s'inclouen en la programació.

En el marc de la programació del festival 48H Open House diverses instal·lacions i equipaments municipals d'Hàbitat Urbà obren les seves portes al públic. Una bona ocasió per conèixer de prop edificis singulars com l'Umbracle del Parc de la Ciutadella, la Fàbrica del Sol, l'interior de la Font Màgica, les clavegueres o la Central de Producció energètica de Districlima. També podreu visitar els habitatges de promoció pública per a gent gran de Santa Caterina o de la Torre Júlia. 48H Open House és una iniciativa de l'associació Open House Barcelona.

Habitatges per a gent gran de Santa Caterina o de la Torre Júlia

Umbracle del parc de la Ciutadella, de Fontseré i reformat per Josep Amargós

La Fàbrica del Sol, a Ciutat Vella

Les instal·lacions d'aigua de l'interior de la Font Màgica, el Diposit de Regulació d'Aigües Pluvial del Parc Joan Miró, la xarxa de clavagueram, o la Central de Producció energètica de Districlima


Més informació:
http://www.48hopenhousebarcelona.org

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari