MediAmbient
Entrevistem als experts en Canvi climàtic

Publicat el 25/10/2010 a les 11:28 h.

En el marc de la 2a Convenció de signants de l'Agenda 21 de Barcelona 2010-2011, l'Àrea de Medi Ambient entrevista a experts en canvi climàtic: Josep Canadell o Steffan Esser.

Aqui trobaràs l'entrevista realitzada a Josep Canadell, director tècnic del Global Carbon Project i membre del Panel Intergovernamental de Canvi Climàtic de Nacions Unides.

També podràs escoltar l'entrevista a Steffan Esser, responsable del Àrea de Canvi Climàtic d'Acciónatura.

Realitzades a Barcelona en el marc del cicle "Transicions cap a una Barcelona més sostenible", que pretén exposar estratègies internacionals per un món sostenible, dins el marc de la 2a Convenció de signants de l'Agenda 21 de Barcelona 2010-2011.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari