MediAmbient
L'Ésser del Mil·lenni de la Fura dels Baus reviurà per acomiadar de nou el Cap d'Any a Barcelona

Publicat el 24/12/2014

L'any passat 70.000 persones van omplir l'Avinguda de la Reina Maria Cristina per acomiadar l'any. Donat l'èxit de l'espectacle enguany s'ha optat per repetir la fórmula que va posicionar Barcelona com a referent internacional i exemple de civisme.

Vídeo 'Celebració de Cap d'Any a Barcelona'

Com l'any passat, l'Ésser del Mil·lenni cobrarà vida gràcies als castellers de Sants que s'enfilaran per l'estructura de 15 metres el cor de l'Ésser del Mil·lenni. Serà el moment en què el seu cor bategarà per rebre el 2015 l'any Internacional de la Llum. "Animem a la gent a què faci un batec simbòlic amb els mòbils i d'aquesta manera ajudaran a il·luminar tota l'Avinguda de la Reina Maria Cristina.", ha avançat Carlos Padrissa, Director artístic de la Fura dels Baus i ha advertit que "l'espectacle estarà ple de sorpreses".

L'espectacle també retrà homenatge a Ramón Llull. S'alçarà un castell de paraules coincidint amb els 700 anys de la seva mort. La celebració està impulsada per Turisme de Barcelona i l'Ajuntament.

Durant la celebració es convidarà a tots els assistents a compartir la darrera foto de l'any a través de les xarxes socials amb les etiquetes #Barcelona2015 i #BarcelonaInspira

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

VÍDEO:Vídeo 'Celebració de Cap d'Any a Barcelona'

Més informació

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari