MediAmbient
Obert el període per sol.licitar subvencions a l'Ajuntament de Barcelona

Publicat el 14/11/2014

Obert el període per sol.licitar subvencions a l'Ajuntament de Barcelona. Ajuntament de Barcelona ha aprovat la convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2015. Termini: 18 de desembre

Enguany, el calendari de la convocatòria s'ha avançat, amb l'objectiu que els sol·licitants rebin els ajuts el més aviat possible. Per això, aquest any el període de presentació de sol·licituds per a la convocatòria 2015 estarà comprès entre els dies 29 de novembre i 18 de desembre de 2014. Per l'any 2015 s'impulsen dos àmbits temàtics de subvencions ordinàries des d'Hàbitat Urbà: el de Medi Ambient, per la Promoció d'activitats i iniciatives per aconseguir els objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat i un nou àmbit, per la Promoció de la participació ciutadana en la millora de l'hàbitat urbà.

Trobareu el llibret de la convocatòria i els models de documents per tramitar la sol·licitud, a l' apartat de subvencions del web de Govern Obert.


Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari