MediAmbient
El nou parc de neteja de l'Eixample s'ubicarà al parc de Joan Miró

Publicat el 11/10/2013 a les 16:56 h. - Redacció bcn.cat -

La Comissió d'Hàbitat Urbà i Medi Ambient ha aprovat definitivament el Pla Especial Urbanístic del Subsòl al parc de Joan Miró per ubicar-hi el nou parc de neteja.

El Pla especial urbanístic, aprovat per la comissió d'Hàbitat Urbà i Medi Ambient, regula el subsòl d'una part del parc perquè el nou centre de treball s'integri amb l'entorn. Es proposa ubicar el futur parc de neteja de l'Eixample, de 3.278,45 metres quadrats, sota la llosa elevada, aprofitant el desnivell existent per minimitzar l'excavació necessària per al nou equipament. L'accés dels vehicles al parc de neteja es preveu pel carrer Diputació, aprofitant part de la rampa existent que dóna accés al dipòsit de retenció d'aigües pluvials soterrat.

La proposta té el mínim d'impacte sobre els elements vegetals, atès que és la zona menys arbrada del parc de Joan Miró, i es preveu replantar les unitats afectades dins del mateix parc.

El futur parc de neteja substituirà l'actual centre de treball ubicat al carrer València, que està en funcionament des de l'1 de juny de 2010. Amb aquest equipament es dóna cobertura al servei de neteja viària de l'Esquerra de l'Eixample, amb un total de 185 treballadors que actuen diàriament als carrers del districte, amb 20 vehicles elèctrics, 7 escombradores i 31 carrets manuals, entre d'altres aparells.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari