MediAmbient
Nova guia online del Roserar Amargós

Publicat el 12/05/2014

Coincidint amb l'arribada de la primavera i la primera floració de les Roses, l'Ajuntament de Barcelona presenta la guia online del Roserar Amargós, amb el títol 'El Roserar Amargós - Jardins del Teatre Grec. El primer roserar de Barcelona'.

El Roserar Amargós, que forma part del conjunt Laribal-Font del Gat-Teatre Grec al Parc de Montjuïc, és una de les millors obres que el prestigiós enginyer i paisatgista francès Jean-Claude-Nicolas Forestier va fer a Barcelona, en aquest cas amb motiu de l'Exposició Internacional del 1929. El roserar, conegut popularment amb el nom de "Jardins del Teatre Grec", és una peça clau del sistema d'espais verds de Barcelona i està inclòs en el repertori de jardins històrics de la ciutat. El nom ret homenatge a Josep Amargós, arquitecte impulsor de la primera urbanització de Montjuïc que havia mort el 1918.

La nova Obrir document PDF guia online del Roserar Amargós repassa la història d'aquest indret, les caracteristiques, arquitectura i jardineria.

L'Ajuntament de Barcelona va editar recentment la Guia del Roserar Cervantes, on també s'exposa la història d'aquest bell jardí de roses de la ciutat.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Fitxers relacionats

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari