MediAmbient
Les platges es posen a punt

Publicat el 28/03/2015

Comença la temporada mitjana de platges i s'activen els serveis de neteja de la sorra i l'aigua, salvament i socorrisme de la Creu Roja i informació ciutadana. També s'obren les guinguetes, i els lavabos i les dutxes públiques tornen a estar en funcionament.

Amb la pujada de les temperatures i l'augment del nombre d'usuaris es reforça el servei de neteja. El nombre de papereres es quintuplica fins a arribar a 250 unitats, i dues embarcacions comencen les tasques de neteja de la superfície del mar. També tornen a obrir-se els 67 lavabos públics (14 dels quals són adaptats) i les 89 dutxes repartides pel litoral barceloní. Les guinguetes tornaran a obrir-se al públic, així com el servei de gandules i para-sols.

Els usuaris poden obtenir informació en temps real sobre l'estat de les platges a través dels panells informatius de les platges de la Mar Bella, Bogatell i la Barceloneta; a la web municipal ( www.bcn.cat/platges), o a través de les aplicacions mòbils iBeach, PlatgesCat i Info Platges.

Els serveis corresponents a la temporada mitjana funcionaran durant Setmana Santa (del 28 de març al 6 d'abril), els caps de setmana del mes d'abril i tot el mes de maig. L'1 de juny començarà la temporada alta i s'activaran tots els serveis en horari extensiu.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari