MediAmbient
Consells per a l'estiu

Publicat el 21/07/2011

Et suggerim algunes accions per gaudir al màxim de la ciutat a l'estiu.

Aprofita els espais verds i tingues cura: respecte la gespa i les zones enjardinades circulant pels camins i zones de pas, fes cas dels senyals del parc, utilitza les papereres i contenidors de brossa corresponents. Els arbres, les cobertes i les pèrgoles t'ofereixen zones d'ombra per protegir-te del sol.

Refresca't amb l'aigua de les fonts públiques. Recorda que l'aigua de rec no és potable.

Respecte les 4 R: redueix els residus que generis, recupera els envasos per donar-los un segon ús, recicla i repensa els teus hàbits i actituds per un consum responsable.

Respecta l'horari de baixar les escombraries (de 20 a 22 h) i diposita cada dia l'orgànica per evitar olors.

Mou-te amb seny: Utilitza el transport públic, camina o mou-te amb bici. Comparteix el cotxe sempre que puguis.

Vetlla pel descans dels veïns.

Consulta l'apartat ECOCONSELLS d'aquest web i trobaràs altres recomanacions.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari