MediAmbient
L'Ajuntament signa un conveni amb l'Associació Espanyola de la Rosa per celebrar la Convenció Internacional de la Rosa a Barcelona

Publicat el 29/01/2014

Durant el 2014 la ciutat es convertirà en la capital mundial de la rosa i, de l'11 al 14 de maig, acollirà aquesta cita roserística internacional que aplega al voltant de 200 experts i aficionats de tot el món.

L'Ajuntament de Barcelona ha signat un conveni de col·laboració per acollir la Convenció Internacional de la Rosa 2014 a Barcelona, la "Regional Rose Convention", sota l'auspici de la World Federation of Rose Societies i com a reconeixement de la recent tradició roserística de la ciutat, amb més d'un segle d'història, i elements destacats com el parc del Roserar de Cervantes, creat al 1961, i que acull el Concurs Internacional de Roses Noves des de 2001.

A l'acte de signatura hi han assistit la presidenta de l'Associació Espanyola de la Rosa, Matilde Ferrer Sena; el gerent adjunt de Medi Ambient i Serveis Urbans de l'Ajuntament, Roman Llagostera, i el vice-president de la World Federation of Rose Societies (WFRS), Gerald Meylan.

L'Ajuntament co-organitzarà la Barcelona Rose Convention amb l'Associació Espanyola de la Rosa -representant a l'Estat espanyol de la WFRS-, una convenció que per primera vegada tindrà lloc a Barcelona i a l'Estat espanyol. La Convenció Internacional de la Rosa se celebrarà de l'11 al 14 de maig i proposarà conferències, debats i visites tècniques sobre el món del cultiu de la rosa. Aquest certamen tindrà la seu al Palau de Pedralbes, que va ser seu també de la primera etapa dels concursos internacionals de roses de Barcelona, celebrats durant les dècades de 1920 i 1930.

Sota el lema roses al sol, "Roses in the Sun", els actes de la convenció se centraran en discutir els aspectes vinculats a les roses a la Mediterrània i als climes mediterranis del món, com a tema inèdit en aquest tipus de trobades professionals, que apleguen al voltant de 200 experts i aficionats d'arreu del món. Això situarà la nostra ciutat com la capital mundial de les Roses durant aquest any 2014.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari